Novice

SEMINAR: Lahkotna in učinkovita hoja - v četrtek 25. aprila, 18:00 - 21:00 , v joga centru Parinama

SEMINAR: Lahkotna in učinkovita hoja - v četrtek 25. aprila, 18:00 - 21:00 , v joga centru Parinama


KAKO HODITI BOLJ UČINKOVITO IN LAHKOTNO?

3-urni seminar s področja Parinama somatike


Četrtek, 25. april 2019, 18.00 – 21.00

 

Lokacija: center Parinama, Cesta na Brdo 85, Ljubljana

 

Spoznajte enostavne in učinkovite vaje, na tleh in v stoječem položaju, ki vam bodo pomagale začeti uporabljati stopala, noge, kolke in celo telo na način, kjer bo vaša hoja postala bolj pokončna, gracilna in lahkotna. Vsi imamo svoje lastne vzorce, ki se zelo jasno izražajo v načinu hoje (in na sploh drže in uporabe telesa). Če ti vzorci niso zdravi ali funkcionalni, pogosto vodijo v bolečine in neenakomerno uporabo stopal, mišic in sklepov. Na tej delavnici se bomo posebej osredočili na tri pomembne dele telesa: stopala, kolke in glavo.


Parinama somatika uporablja različne tehnike in pristope, ki vam pomagajo izboljšati somatsko (kinestetično) zavedanje ter izboljša funkcijo gibanja, dihanja in bivanja v sedanjem trenutku. Sooča vas z lastnimi psihosomatskimi vzorci, ki so lahko ovira na poti do bolj zdravega in dobrega življenja.


Eden izmed pomembnih ciljev in namenov Parinama somatike je v izboljšanem zavedanju posameznih delov telesa in v postopni integraciji le-teh s človekom kot celoto. Cilj je pridobiti večji nadzor nad svojim telesom in umom.


Obvezna predhodna prijava na parinama.center@gmail.com, 030 66 55 44 ali recepciji centra Devi / Parinama.